sadaya Kategori
Industri séjén

INDUSTRI LAIN

VELON hoses mangrupakeun bahan operasi efisien, mantap sarta dipercaya, idéal pikeun rupa-rupa aplikasi dina industri jeung bisnis, kayaning: machineryand parabot, darmaga, otomatis, rail, metallurgy, baja, jsb .. The pinding selang tahan ka tekanan, parobahan suhu, cai panas jeung bahan kimia. Panutup selang tahan ka ozon sareng sinar UV.

  • 1-53
    kosmétik
  • 1-210
    Semiconductor
  • 1-38
    mesin
  • 1-19
    Marine
  • 1-46
    Metallurgy
  • 1211
    Automotive