sadaya Kategori
Pabrikan selang

Pabrikan selang

  • Ngartos Bedana Karét SBR sareng Karét EPDM sareng kumaha ngagunakeunana.
    Ngartos Bedana Karét SBR sareng Karét EPDM sareng kumaha ngagunakeunana.

    bubuka: Bahan karét penting pisan dina seueur industri. dua jenis populér nyaéta SBR (Styrene Butadiene Rubber) jeung EPDM (Ethylene Propylene). Dién Monomer). Ulikan ieu ningali bédana antara karét SBR sareng EPDM karét, kaasup ...

    Maca deui
  • Bandingkeun sipat FEP, PTFE, JEUNG UPE: FLUOROPOLYMER mana anu pangalusna pikeun aplikasi Anjeun?
    Bandingkeun sipat FEP, PTFE, JEUNG UPE: FLUOROPOLYMER mana anu pangalusna pikeun aplikasi Anjeun?

    Fluoropolymers sareng elastomer seueur dianggo dina produksi hoses industri alatan sipat kimia jeung termal maranéhna alus teuing. Opat bahan populér dipaké dina hoses industri anu FEP (fluorinated éthylene propiléna), PTFE (polytetrafluo...

    Maca deui
  • Bedana XLPE JEUNG EPDM HOSES
    Bedana XLPE JEUNG EPDM HOSES


    EPDM sareng XLPE mangrupikeun dua bahan anu béda anu biasa dianggo dina produksi hoses jeung produk lianna. Sedengkeun duanana bahan boga sipat unik sorangan jeung ciri, aya sababaraha béda konci antara EPDM na XLPE éta kuduna ...

    Maca deui
  • VELON SELANG | Naon ari UPE HOSE?
    VELON SELANG | Naon ari UPE HOSE?

    UPE, atanapi poliétilén beurat molekul ultra luhur, mangrupikeun termoplastik plastik rékayasa kalayan beurat molekular leuwih luhur ti 1.5 juta. Kalayan a panjang ranté molekular, 10-20 kali tina HDPE, ranté molekular panjang (beurat molekular luhur) masihan ...

    Maca deui
  • NAON SELANG KArét NR?
    NAON SELANG KArét NR?

    Anu mimiti, urang kedah terang patarosan -Naon karét NR? Karét alam (NR) nyaéta sanyawa polimér alam kalawan cis-1,4-polyisoprene salaku komponén utama. 91% nepi ka 94% komposisi na karét hidrokarbon (cis-1,4-poliisoprena), sarta sésana nyaéta ...

    Maca deui
  • A BAHAN pikeun HOSES - SBR karét
    A BAHAN pikeun HOSES - SBR karét

    Panungtungan urang ngobrol ngeunaan  Cross-linked polyethylene (XLPE)
    Janten waktos ieu abdi hoyong ngobrol ngeunaan bahan béda tina selang - SBR Rubber.
    Polymerized Styrene Butadiene Rubber (SBR), nya sipat fisik, sipat ngolah, jeung t...

    Maca deui
  • BAHAN Pikeun Selang - Poliétilén Palang (XLPE)
    BAHAN Pikeun Selang - Poliétilén Palang (XLPE)

    Sateuacan urang ngartos naon poliétilén cross-linked, hayu urang mimiti ngartos naon poliétilén. Poliétilén (PE) nyaéta résin termoplastik dihasilkeun ku polimérisasi étiléna. Dina industri, éta ogé kalebet kopolimer etiléna...

    Maca deui
  • BAHAN NAON NU NU NU DIPAKAKEUN NU NGAHASILKEUN SELANG?
    BAHAN NAON NU NU NU DIPAKAKEUN NU NGAHASILKEUN SELANG?

    1. Karét Butil (NBR) Kopolimer butadiena dan akrilonitril. Dicirikeun ku résistansi anu hadé pikeun béngsin sareng alifatik minyak hidrokarbon, kadua ukur pikeun karét polysulfide, acrylate, sarta fluorine karét, sareng langkung saé tibatan anu sanés ...

    Maca deui
  • NAON FEP ETA SARENG KUMAHA SILIH NA?
    NAON FEP ETA SARENG KUMAHA SILIH NA?

    Anu mimiti urang kedah terang yén FEP mangrupikeun fluoroplastik katilu anu paling sering dianggo The panglobana dipaké fluoroplastic nyaeta PTFE, kadua panglobana dipaké nyaéta PVDF jeung katilu paling dipaké nyaéta FEP. Dinten ieu kami bakal ngenalkeun anjeun kana ciri sareng pasipatan ...

    Maca deui