sadaya Kategori
Selang Saniter

Selang Saniter

  • Silicone karét Tubing
    Silicone karét Tubing

    Mindahkeun cairan dumasar pompa peristaltik

    Analisis kimia sareng analitik

    Aplikasi Saniter

    Pangiriman ubar sareng sampling

    Transfer dahareun jeung inuman

  • Dahareun Kelas Conductive UPE selang
    Dahareun Kelas Conductive UPE selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSC UPF F&C

    Tube: hideung conductive UPE (ultra-luhur molekul beurat poliétilén)

    Tulangan: sababaraha tumpukan tékstil, kawat tambaga a / s pikeun ngaleupaskeun statik listrik, helices kawat galvanis

    Panutup: karét EPDM hideung. Conductive, abrasion, sepuh sarta lalawanan ozon. Kaén bérés

    Rentang suhu: -35°C nepi ka +100°C

    Kaunggulan: Nyeuseup sareng ngaleupaskeun ampir sadaya bahan kimia korosif, asam kuat, aromatik tinggi jeung pangleyur. Tahan ka luhur

    suhu jeung oksidasi. Sipat kimia sareng mékanis anu saé. Tabung bébas Phthalates, saluyu sareng garis pituduh RoHS. Diuji sarta Certified selang ku INERIS pikeun dianggo di daérah Atex. Ketik Ω/T nurutkeun EN 12115 (R<10 Ω, R<10Ω ngaliwatan tembok selang)

  • Uap Jeung Cai Washdown Selang
    Uap Jeung Cai Washdown Selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: SWF

    Tube: bodas, mulus, food grade EPDM

    Tulangan: tékstil sintétik tegangan tinggi

    Panutup: biru, EPDM, abrasion, résistansi ozon, finish lemes

    Rentang suhu: - 40˚C nepi ka + 120˚C

    Kaunggulan: The premium washdown selang dirancang pikeun pangiriman panas cai jeung uap nepi ka 165 ℃, loba dipaké pikeun tutuwuhan ngolah dahareun di non-oily aplikasi, dairies, creameries, breweries, kadaharan, inuman, jsb.

  • Selang Dahareun Multi-Tujuan
    Selang Dahareun Multi-Tujuan

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSF NBR

    Tube: tube lemes kelas dahareun, karét NBR bodas, 100% phthalates bébas

    Tulangan: tegangan tinggi tékstil sintétik, kawat baja helix

    Panutup: biru, karét NBR, corrugations, résistansi minyak, résistansi ozon, cuaca jeung lalawanan sepuh, rengse dibungkus

    Rentang suhu: -30˚C nepi ka + 100˚C

    kaunggulan: Selang dahareun témbok teuas multi-tujuan dirancang pikeun nyeuseup na ngaluarkeun rupa-rupa produk pangan lemak sareng non-lemak, sapertos susu, bir, anggur, minyak nabati, gajih, jsb.

  • Silicone Pangiriman selang
    Silicone Pangiriman selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: B002

    Tube: silikon kapok platinum smoothbore

    Tulangan: 4 tékstil poliéster

    Panutup: platinum kapok silicone

    Kisaran suhu: - 50˚C nepi ka + 180˚C

    Kaunggulan: Biasana dianggo dina prosés pangan, farmasi sareng kosmetik disarankeun pikeun aplikasi vakum.

  • Ékonomi Dahareun selang
    Ékonomi Dahareun selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: DSF NR

    Tube: bodas, mulus, karét alam kelas dahareun, 100% phthalates gratis

    Tulangan: tegangan tinggi plies sintétik sarta kawat baja helix

    Panutup: kulawu, abrasion, cuaca jeung lalawanan sepuh, rengse dibungkus

    Rentang suhu: -30˚C nepi ka + 80˚C

    kaunggulan: selang dahareun témbok teuas ékonomi Ieu cocog pikeun nyeuseup na susu buangan, produk sampingan susu, anggur sareng produk pangan non-lemak.

  • Dahareun Kelas Kimia Selang
    Dahareun Kelas Kimia Selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode Tipe: DSC UPE F

    Tube: dahareun kelas UHMWPE, bodas kalayan strip hideung, anti statik, 100% phthalates bébas

    Tulangan: lawon tékstil tegangan tinggi, kawat baja helix

    Panutup: héjo, corrugations EPDM, abarsion, corrugations, lalawanan ozon, cuaca jeung lalawanan sepuh, rengse dibungkus

    Rentang suhu: - 40˚C nepi ka + 100˚C

    Kaunggulan: Anti-staic dahareun garde UPE selang témbok teuas cocog pikeun nyeuseup sarta ngurangan dahareun ngandung persentase tinggi alkohol, tinggi kentel asam, halogenic jeung pangleyur aromatik jsb.

  • Low Permeation Inuman selang
    Low Permeation Inuman selang

    Kategori produk: selang Saniter

    Kodeu tipe: DBW

    Tube: bodas, mulus, dahareun kelas CIIR; 100% phthalates bébas

    Tulangan: tegangan tinggi plies sintétik

    Panutup: beureum, EPDM, résistansi ozon, cuaca sareng résistansi sepuh, dibungkus rengse

    Rentang suhu: -35˚C nepi ka +100˚C

    Kaunggulan: kinerja tinggi ieu permeation low selang témbok lemes cocog pikeun ngurangan rupa-rupa produk pangan cair, kayaning bir, anggur jeung arwah, jsb.

  • Selang Dahareun Tahan Crush
    Selang Dahareun Tahan Crush

    Kategori produk: selang Saniter

    Kode tipe: DSFC EPDM

    Tabung: bodas, karét EPDM kelas dahareun lemes, 100% bebas phthalates

    Tulangan: tegangan tinggi tékstil sintétik jeung kawat pepet

    Panutup: biru muda, karét EPDM, résistansi ozon, cuaca sareng sepuh lalawanan, rengse dibungkus

    Rentang suhu: -30˚C nepi ka + 100˚C

    Standar: FDA 21CFR177.2600, BfR

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kaunggulan: naksir selang dahareun tahan mangrupakeun chocie pangalusna pikeun wewengkon lalulintas tinggi pikeun nyingkahan lumpat. Cocog pikeun nyeuseup sareng ngaluarkeun tuangeun cair, sapertos susu, anggur, bir, inuman lemes, jeung produk pangan non-lemak.

Ninggalkeun Us A Pesen