sadaya Kategori
Selang Kimia

Selang Kimia

  • FEP selang karét jeung kimia tahan ngawangun-in kawat konduktif Pikeun Pasipatan Eléktro
    FEP selang karét jeung kimia tahan ngawangun-in kawat konduktif Pikeun Pasipatan Eléktro

    Kategori produk: selang kimiawi

    Kode tipe: DSC FEP

    Pipa jero: fluorinated étiléna propiléna

    Tulangan: tékstil sintétik sareng helix baja anu dipasang

    Panutup luar: karét EPDM

    Sipat listrik: diwangun-di kawat conductive

    Operasi konstan: -40˚C nepi ka + 150˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: tahan kimia, tahan cuaca

  • UPE Nyeuseup Jeung Discharge Selang Kimia Dina Konsentrasi Tinggi Kimia APLIKASI
    UPE Nyeuseup Jeung Discharge Selang Kimia Dina Konsentrasi Tinggi Kimia APLIKASI

    Kategori produk: selang kimiawi

    Kode tipe: DSC UPE

    Pipa jero: UHMWPE, karét sintétik warna terang sareng strip hideung

    Tulangan: lawon tékstil tegangan tinggi, kawat baja helix

    Panutup luar: karét EPDM

    Operasi konstan: -40˚C nepi ka + 99˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kaunggulan: tahan aus, résistansi dampak, tahan korosi, timer lubricating, nyerep shock

  • Karét Sintetis EPDM Nyeuseup Kualitas Tinggi sareng Selang Kimia Discharge Sareng Résistansi Sulfat Résistansi Natrium Hidroklorat Résistansi Asam Hidroksida
    Karét Sintetis EPDM Nyeuseup Kualitas Tinggi sareng Selang Kimia Discharge Sareng Résistansi Sulfat Résistansi Natrium Hidroklorat Résistansi Asam Hidroksida

    Kategori produk: selang kimiawi

    Kode tipe: DSC EPDM

    Pipa jero: EPDM karét sintétik

    tulangan: tegangan tinggi lawon tékstil atawa ari, kawat baja helix

    Panutup luar: karét sintétik

    Operasi konstan: -20˚C nepi ka + 70˚C

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: résistansi panas, résistansi kimia, résistansi asam sareng alkali, résistansi sepuh, résistansi ngagem

  • Selang Kimia Suction & Discharge (UPE)
    Selang Kimia Suction & Discharge (UPE)

    Kategori produk: Selang Kimia

    Kodeu tipe: GTC 300

    Pipa jero: Diwangun tina bahan UPE hideung

    Tingkat Antistatik: R<10⁶Ω

    Tulangan: serat sintétik tegangan tinggi sareng kawat spiral

    Panutup: EPDM, panutup farbic bulao, tahan maké jeung sepuh

    rentang hawa: -40 ~ 100

    mérek dagang: VELON / ODM / OEM

    Kauntungannana: tahan kimia, tahan cuaca

  • Selang Kimia Cai Potable
    Selang Kimia Cai Potable

    Kategori produk: selang kimiawi

    Kode tipe: DSF UPE

    Tabung: food grade UPE, jelas, 100% phthalates gratis

    Tulangan: tegangan tinggi plies sintétik sarta kawat baja helix

    Panutup: héjo, EPDM, abarsion, corrugations, résistansi ozon, cuaca jeung lalawanan sepuh, dibungkus finish

    Kisaran suhu: -40 ° C dugi + 100 ° C

    Kaunggulan: Jelas food grade UPE selang témbok teuas cocog pikeun cai potable, inuman, sarta kadaharan lemak sarta non-lemak séjén.

  • Dahareun Kelas Kimia Conductive UPE selang
    Dahareun Kelas Kimia Conductive UPE selang

    Kategori produk: selang kimiawi

    Kode tipe: DSC UPF F&C

    Tube: hideung conductive UPE (ultra-luhur molekul beurat poliétilén)

    Tulangan: sababaraha tumpukan tékstil, kawat tambaga a / s pikeun ngaleupaskeun statik listrik, helices kawat galvanis

    Panutup: karét EPDM hideung. Conductive, abrasion, sepuh sarta lalawanan ozon. Kaén bérés

    Rentang suhu: -35°C nepi ka +100°C

    Kaunggulan: Nyeuseup sareng ngaleupaskeun ampir sadaya bahan kimia korosif, asam kuat, aromatik tinggi jeung pangleyur. Tahan ka luhur

    suhu jeung oksidasi. Sipat kimia sareng mékanis anu saé. Tabung bébas Phthalates, saluyu sareng garis pituduh RoHS. Diuji sarta Certified selang ku INERIS pikeun dianggo di daérah Atex. Ketik Ω/T nurutkeun EN 12115 (R<10 Ω, R<10Ω ngaliwatan tembok selang)

  • Dahareun Kelas Kimia Selang
    Dahareun Kelas Kimia Selang

    Kategori produk: selang kimiawi

    Kode Tipe: DSC UPE F

    Tube: dahareun kelas UHMWPE, bodas kalayan strip hideung, anti statik, 100% phthalates bébas

    Tulangan: lawon tékstil tegangan tinggi, kawat baja helix

    Panutup: héjo, corrugations EPDM, abarsion, corrugations, lalawanan ozon, cuaca jeung lalawanan sepuh, rengse dibungkus

    Rentang suhu: - 40˚C nepi ka + 100˚C

    Kaunggulan: Anti-staic dahareun garde UPE selang témbok teuas cocog pikeun nyeuseup sarta ngurangan dahareun ngandung persentase tinggi alkohol, tinggi kentel asam, halogenic jeung pangleyur aromatik jsb.

Ninggalkeun Us A Pesen