sadaya Kategori
Taros Kami

Taros Kami

Kami langkung ti ngan ukur inovator, solusi, sareng produsén - kami mitra pikeun unggal operasi anu didamel ku produk Velon. Kontak sareng layanan palanggan kami atanapi salah sahiji departemén khusus kami, ahli ti tim kami bakal resep ngabantosan anjeun.

VELON INDUSTRIAL INC.

  • Urang Sunda / jualan: No.485, Xiangjiang Jalan, Shanghai, Cina. Pabrikan: Pinglidian, Laizhou, Shandong, Cina.

  • [email dijaga]

  • + 86 21 6990 0630

  • + 86 21 5650 2180

Ninggalkeun Pesen Anjeun