sadaya Kategori
News Company

News Company

  • VELON parantos dugi ka DRINKTEC 2022
    VELON parantos dugi ka DRINKTEC 2022

    VELON mimiti ngarencanakeun partisipasina dina Drinktec 2022 awal Maret taun ieu, lajeng dimimitian sababaraha bulan persiapan, Nyiapkeun brosur, jeung sampel, jeung ngatur pengiriman barang jeung staffing pikeun show.Finally, urang diatur ka Jerman sareng ...

    Maca deui
  • Pintonan munggaran ngeunaan VELON DI DRINKTEC 2022
    Pintonan munggaran ngeunaan VELON DI DRINKTEC 2022

    Geus tilu poé ti mimiti bubuka Drinktec 2022. Kolega urang geus di loka unggal poé papanggih loba nu datang jeung ngenalkeun aranjeunna kana gagasan, produk jeung jasa kami. Simkuring pisan senang bisa nampilkeun sakabéh ieu ka sadaya nu datang. ...

    Maca deui
  • Natal Girang sareng Taun Anyar Sejahtera ti VELON INDUSTRIAL INC.
    Natal Girang sareng Taun Anyar Sejahtera ti VELON INDUSTRIAL INC.

    Karyawan, Palanggan, sareng Mitra anu Dipikahormat,
     
    Salaku usum festive envelops kami dina kahaneutan jeung kabagjaan, urang manjangkeun kahayang heartfelt urang pikeun Merry Christmas jeung Bingah Taun Anyar ka unggal sarta unggal salah sahiji anjeun. Waktos taun ieu sanés ngan ukur waktos ...

    Maca deui
  • 2023 Perjalanan Karyawan Alus ka Sanya - VELON INDUSTRIAL INC.
    2023 Perjalanan Karyawan Alus ka Sanya - VELON INDUSTRIAL INC.


    Lila-lila, aya hiji tempat anu ngarayap di kiduleun Cina. Kalayan sentuhan biru anu paling jero, éta nyaritakeun carita ngeunaan kabébasan sareng impian. Tempat ieu mangrupikeun Sanya, tujuan anu teu tiasa didorong pikeun ngalambatkeun ...

    Maca deui
  • DRINKTEC 2022 | NAON PRODUK-PRODUK URANG SIA?
    DRINKTEC 2022 | NAON PRODUK-PRODUK URANG SIA?

    Pikeun Drinktec 2022, kami parantos nyiapkeun jumlahna aya 12 produk anu béda rupa-rupa kabutuhan, ku kituna hayu urang ngawanohkeun aranjeunna hiji-hiji. Selang Dahareun Multi-Tujuan - DSF NBR Aplikasi: Selang dahareun témbok teuas multi-tujuan dirancang pikeun ...

    Maca deui
  • WILUJENG 13 TAHUN!
    WILUJENG 13 TAHUN!

    Hese ngabayangkeun yén 2009 éta 13 taun ka pengker. Urang ngawangun tim kami di 2009 nalika kami ngan 3 urang. 13 taun ti harita, tim kami ngagaduhan ratusan mitra. Hatur nuhun ka unggal klien kami pikeun kapercayaan anjeun! Hatur nuhun ka sadayana...

    Maca deui
  • VELON BAKAL NGADIRI DRINKTEC PADA 12–16 SEPTEMBER 2022 DI MUNICH
    VELON BAKAL NGADIRI DRINKTEC PADA 12–16 SEPTEMBER 2022 DI MUNICH

    Nungguan Drinktec 2022! Saatos 5 taun Drinktec tungtungna deui panggung. Waktos ieu VELON bakal masihan anjeun reuwas sareng urang henteu tiasa ngantosan ningali sadayana ANJEUN! Pikeun satengah taun ka tukang, kami nyiapkeun Drinktec sareng kami pikir tiasa g...

    Maca deui
  • VELON INDUSTRIAL INC.
    VELON INDUSTRIAL INC.

    Kusabab 2009, merek Velon parantos gancang ningkat tina kakuatan ka kakuatan salaku barang jeung jasa urang geus meunang pangakuan internasional. Salaku a perusahaan fokus kana inovasi sareng téknologi, kami komitmen pikeun ngarancang, panalungtikan jeung pamekar...

    Maca deui
  • Hiji latihan bungah: 7 kabiasaan jalma kacida éféktif
    Hiji latihan bungah: 7 kabiasaan jalma kacida éféktif

    THE 7 Kabiasaan jalma kacida éféktif, buku nu ditulis ku Dr Stephen Covey. Buku ieu ngurilingan ningkatkeun efisiensi pribadi. Kiwari, nilai-nilai inti buku geus ngawangun sistem latihan. Pikeun ngaronjatkeun kualitas layanan staf urang, Velon diondang ...

    Maca deui
  • Poé Awéwé INTERNASIONAL DATANG
    Poé Awéwé INTERNASIONAL DATANG

    8 Mar nyaéta poé ketuhanan pikeun tiap awéwé di dunya. Velon 12 taun prestasi pakait sareng karyawan awéwé urang inseparably. Janten dinten ieu, urang hayang salute katresna urang gagah tur wijaksana. Sakapeung, jalma ngajelaskeun lalaki salaku daun sedengkeun awéwé f...

    Maca deui
  • ON THE JALAN: VELON BALIK GAWE SARENG LIBURAN FESTIVAL SPRING
    ON THE JALAN: VELON BALIK GAWE SARENG LIBURAN FESTIVAL SPRING

    Pébruari 8, dinten anu sami dina lunar 8 Januari, Velon mungkas 7 dinten Spring Festival libur tur mimitian dianggo.
    Méré kado téh tradisi urang nalika ends up pagawean taun anyar jeung balikan deui pikeun digawé. Kusabab 2022 hartosna taun Macan dina Ch...

    Maca deui
  • VELON | PERJALANAN GROUP TAHUNAN 2023 – GUNUNG WUYI JEUNG FUJIAN TULOU
    VELON | PERJALANAN GROUP TAHUNAN 2023 – GUNUNG WUYI JEUNG FUJIAN TULOU

    Salaku perusahaan anu resep ngabagi kabagjaan sareng kabagjaan sareng sadaya karyawanna, VELON ngayakeun kagiatan perjalanan kelompok taunan unggal taun. Dina 2023, urang embarked on lalampahan ka Wuyi Gunung, ayana di wates propinsi Jiangxi jeung Fujian, neuleumkeun o...

    Maca deui