sadaya Kategori
News Company

Natal Girang sareng Taun Anyar Sejahtera ti VELON INDUSTRIAL INC.

waktos pos: Désémber-26-2023

Karyawan, Palanggan, sareng Mitra anu Dipikahormat,

 

Salaku usum festive envelops kami dina kahaneutan jeung kabagjaan, urang manjangkeun kahayang heartfelt urang pikeun Merry Christmas jeung Bingah Taun Anyar ka unggal sarta unggal salah sahiji anjeun. Waktos taun ieu sanés ngan ukur waktos perayaan tapi ogé waktos pikeun muhasabah sareng syukur.

640 (2)

 

 

At VELON INDUSTRIAL INC., kami thrilled pikeun nganyatakeun rasa sukur urang ka karyawan dedicated tur hardworking urang anu nyumbang tirelessly kana kasuksésan dibagikeun urang. Taun ieu, salaku tanda apresiasi, kami parantos nyiapkeun kado khusus pikeun unggal karyawan - kotak jeruk anu pikaresepeun. jeruk ieu henteu ngan amis; aranjeunna bursting kalawan juiciness, ngalambangkeun vibrancy jeung énergi nu unggal anjeun brings ka parusahaan urang.

 

Pikeun ningkatkeun sumanget festive dina parusahaan urang, urang diayakeun celebrations Natal ngeusi kabagjaan tur camaraderie. Pikeun karyawan anu untung, kami masihan hadiah tina anggur beureum anu saé sareng muih anu lezat, tujuanana pikeun nyebarkeun surak sareng ngajantenkeun usum liburan langkung istimewa.


 

640 (6)


 

Nalika urang pamitan ka taun ayeuna sareng nangkeup subuh 2024, urang ngarepkeun masa depan anu pinuh ku kamekaran, kasuksésan, sareng minuhan. Di VELON INDUSTRIAL INC., visi urang pikeun taun datang téh ambisius-urang aspire mun saksi perluasan terus bisnis urang dina duanana fronts domestik jeung internasional. Didirikeun taun 2009 salaku produsén selang industri, kami geus akumulasi pangalaman éksténsif dina sagala rupa séktor, kaasup kimia, cai jeung gas, minyak jeung gas, biopharmaceuticals, kabersihan, sarta kadaharan.

640 (4)

 

Dina sumanget perbaikan kontinyu, kami aktip ngajajah cakrawala anyar sareng ngalegaan tapak suku internasional urang. Komitmen kami pikeun nyayogikeun jasa OEM sareng ODM anu paling luhur tetep teu stabil, sareng akumulasi kaahlian dina selang industri ngajantenkeun kami salaku pasangan anu tiasa dipercaya dina industri anu béda.

 

Ningali payun ka taun anyar, kami hoyong pisan mendakan versi anu pangsaéna tina diri urang sorangan sareng, kahareupna ngabantosan klien kami pikeun ngahontal tujuan bisnisna. Kami ngaharepkeun henteu ngan ukur pikeun kamakmuran bisnis urang tapi ogé pikeun kamekaran pribadi sareng profésional unggal anggota VELON INDUSTRIAL INC. kulawarga.

 

Muga-muga taun anu bakal datang masihan anjeun kasuksésan, minuhan, sareng kaséhatan anu saé. Wilujeng Natal sareng Taun Anyar!

 

Salam hormat,

 

VELON INDUSTRIAL INC.