sadaya Kategori
News Company

2023 Perjalanan Karyawan Alus ka Sanya - VELON INDUSTRIAL INC.

waktos pos: Désémber-18-2023

gambaran

Lila-lila, aya hiji tempat anu ngarayap di kiduleun Cina. Kalayan sentuhan biru anu paling jero, éta nyaritakeun carita ngeunaan kabébasan sareng impian. Ieu tempat nyaéta Sanya, hiji tujuan nu irresistibly ajakan hiji ngalambatkeun turun, savoring unggal moment geulis di tranquility.

gambaran

The VELON Pinunjul Pagawean Trip mangrupakeun tradisi cherished pikeun urang. Éta sanés ngan ukur hiji kahormatan tapi mangrupikeun pangakuan pinuh ku sumanget anu teu kaampeuh tina tim VELON.

 

gambaran


Tanggal 9 Nopémber, dimandian ku sinar panonpoé Sanya, perjalanan lima karyawan VELON anu luar biasa pikeun taun 2022 dibuka sapertos lukisan anu terang.


Panonpoé scorring, sarta hawa ieu ngeusi haneut unik pulo urang. Di dieu, nangkeup hakekat Sanya hartosna kéngingkeun hak gaduh kulit anu dicium ku panonpoé sareng rambut anu kabur angin.

图片 2 (1)

Naek kapal dina hiji pangalaman intimately ngahubungkeun jeung kabebasan jeung sagara. Gelombang gently caress parahu keur pelesir, jeung cahya panonpoé warmly strokes beungeut urang. Di dieu, unggal napas jero nyaéta obrolan sareng alam, unggal kedip-kedip mangrupikeun ciuman lembut ka sagara.

图片 3

Teuleum kana pangalaman unik dina biru jero. A 20-menit numpak kapal ngaliwatan waktu brings kami ka Xidao, a gem disumputkeun jeung pantai lemes jeung cai kristal-jelas. Usaha awal dina nyilem laut jero ngamungkinkeun urang ngalaman kaajaiban dunya jero cai: lauk swirling ngurilingan, cahaya panonpoe nari dina cai, sareng terumbu karang anu katingalina aya dina jangkauan panangan.

 

Ngagolér dina ripples lemes, hayu angin nyanyi, mandi di biru penyembuhan, sarta ngalaman pesona tropis. Linggih di sisi basisir, hayu liburan ieu ngeusi inspirasi sareng kaéndahan.

 

Nalika seuri nyampur sareng wirahma ombak, nalika garis antara kesang panas sareng cai laut janten kabur, kuring ngarasa usaha anu teu kaampeuh tina Hainan pikeun ngajantenkeun urang bagja!

gambaran

Haluan katilu, Yalong Bay Tropical Paradise Forest Park, mangrupikeun pesta alam. Puncak-puncak naék turun, pepelakan tropis mekar, sareng sato liar mendakan pangungsian.

 

Naek beus jalan-jalan, dimaneuveran ku supirna, urang ngalaman tikungan jalan gunung anu pikaresepeun. Jalur pos leuweung hujan nawarkeun adrenalin rush sejen, soaring ngaliwatan treetops, ngarasa laju sarta pikagumbiraeun dina hawa.

 

gambaran


Di dieu, teu aya laju kompak Shanghai, teu aya beurat kentel Beijing. Sagalana sigana muncul tina alam hipu tina impian, saksi pasang surut leisurely ngaliwatan lebak tur ngalir ngaliwatan gunung.


Dibasuh ku kabungahan, urang sumping, sareng dibakar ku kabungahan, urang angkat. Dina waktos ngantunkeun Sanya, urang terang yén éta sanés ngan ukur tungtung perjalanan tapi kebangkitan spiritual.