sadaya Kategori
News Company

Velon - nyumbang getih salaku tanggung jawab sosial urang

waktos pos: March-01-2023
VELON-Getih-DONASI1

VELON, produsén selang basis Shanghai, geus salawasna geus komitmen pikeun minuhan tanggung jawab sosial na. Salaku perusahaan, kami yakin dina masihan deui ka masarakat sareng ngadamel dampak anu positif pikeun komunitas urang. Anyar-anyar ieu, kami ngayakeun drive donor getih sareng kolaborasi sareng bank darah lokal, sareng kami reueus nyarios yén kami tiasa masihan kontribusi anu penting pikeun tujuan ieu.

VELON-Getih-DONASI2

Pentingna Donor DarahSumbangan getih mangrupikeun kalakuan berehan anu tiasa nyalametkeun nyawa. Unggal taun, jutaan jalma merlukeun transfusi getih alatan rupa-rupa kaayaan médis. Sanajan kitu, paménta pikeun getih mindeng ngaleuwihan suplai, sahingga krusial pikeun ajak leuwih jalma pikeun nyumbang getih. Donor getih rutin bisa mantuan mastikeun suplai stabil getih pikeun maranéhanana merlukeun, sarta maranéhanana ogé bisa boga mangpaat kaséhatan pikeun donor.

VELON-Getih-DONASI3

Komitmen VELON Pikeun Tanggung Jawab SosialDi VELON, kami yakin yén kasuksésan urang salaku perusahaan henteu ngan ukur diukur ku kinerja kauangan tapi ogé ku dampak urang ka masarakat. Kami komitmen pikeun janten warga perusahaan anu tanggung jawab sareng nyumbang kana komunitas dimana kami beroperasi. Drive donor getih urang ngan hiji conto kumaha urang minuhan tanggung jawab sosial urang. Urang ajak karyawan urang pikeun ilubiung dina kagiatan amal jeung masihan deui ka masarakat dina sagala cara aranjeunna tiasa.

VELON-Getih-DONASI4

ConclusionVELON reueus geus ngatur drive donor getih suksés tur geus nyieun dampak positif kana komunitas urang. Kami yakin yén tanggung jawab sosial mangrupikeun bagian penting tina bisnis urang, sareng urang bakal terus milarian cara pikeun nyumbang kana masarakat dina cara anu bermakna. Kami ngadesek perusahaan-perusahaan sanés pikeun nuturkeun conto urang sareng nyandak mantel tanggung jawab sosial pikeun ngajantenkeun dunya janten tempat anu langkung saé.