sadaya Kategori
News Produk

News Produk

  • Selang Kimia: Tinjauan Komprehensif ngeunaan Produk Top Kami
    Selang Kimia: Tinjauan Komprehensif ngeunaan Produk Top Kami

    bubuka: Dina bentang dinamis tina aplikasi industri, kabutuhan hoses kimiawi dipercaya jeung awét téh Cangkuang. Garis produk canggih kami gaduh fitur canggih sareng desain inovatif pikeun nyumponan tungtutan anu ketat ...

    Maca deui
  • Unleashing Inovasi: DSF NR Saniter selang Ngartikeun ulang Food Processing kaunggulan
    Unleashing Inovasi: DSF NR Saniter selang Ngartikeun ulang Food Processing kaunggulan

    Dina dunya dinamis pamrosésan pangan, dimana precision meets reliabiliti, pilihan parabot bisa nyieun sagala bédana. Ngenalkeun DSF NR, selang sanitasi revolusioner anu dirancang pikeun ningkatkeun prosés penanganan dahareun anjeun ka jangkung anyar. Hayu urang d...

    Maca deui
  • Ngajalajah Solusi Selang Dahareun Rupa-rupa
    Ngajalajah Solusi Selang Dahareun Rupa-rupa

    Dina dunya dinamis transportasi sareng pangolahan pangan, gaduh alat anu pas penting pisan. Rangkaian selang dahareun kami nawiskeun solusi serbaguna anu cocog pikeun nyumponan kabutuhan industri anu rupa-rupa. Hayu urang nalungtik fitur has tina tilu pengecualian ...

    Maca deui
  • Velon dina industri bir
    Velon dina industri bir

    Bir, disebut oge "roti cair", dijieun ku fermentasi jeung malt, hops, jeung cai, lajeng jadi anggur hampang pinuh karbon dioksida. Turunkeun alkohol kakuatan ngajadikeun jalma hésé mabok, kituna, anjeun bisa manggihan eta dina ampir unggal réstoran....

    Maca deui
  • CARA Maké PTFE HOSE DI INDUSTRI?
    CARA Maké PTFE HOSE DI INDUSTRI?


    Selang Teflon tiasa dianggo dina sababaraha kaayaan parah. Teflon nyaéta tahan ka ampir kabéh bahan kimia, iwal sababaraha kacida agén rédoks potent, sarta nahan fungsi mangpaatna salaku selang sakuliah a rentang suhu sabudeureun -73...

    Maca deui
  • KLASIFIKASI HOSES ku STRUKTUR
    KLASIFIKASI HOSES ku STRUKTUR


    Numutkeun struktur utama produk selang, maranéhna bisa dibagi jadi lima kategori, nyaéta, selang sandwich, selang kepang, selang pungkal, knitted selang jeung hoses séjén.
    Selang Kain: Selang dijieunna tina lawon katutupan karét (karét cl...

    Maca deui
  • EPDM HOSE - NAON ETA Ethylene Propylene Rubber?
    EPDM HOSE - NAON ETA Ethylene Propylene Rubber?

    Urang sadayana terang yén karét étiléna propiléna mangrupikeun bahan baku anu umum dina séktor selang fléksibel. Naon kahayang téh étiléna propiléna karét? Naha urang ngagunakeun bahan ieu jadi remen dina produk urang? Lajeng dinten urang bakal lebet kana étiléna propiléna...

    Maca deui
  • Mangpaat selang silikon pikeun industri anggur
    Mangpaat selang silikon pikeun industri anggur

    Plasticizer dina anggur anu ngaleuwihan norma parantos sering dina taun-taun ayeuna, sareng nyerep jangka panjang tina jumlah kaleuleuwihan tiasa ngakibatkeun kanker ati, leungitna kasuburan, sarta isu sejenna, adversely ngaruksak kaséhatan masarakat. Sanaos tukang plastis...

    Maca deui
  • Penjaga Kasalametan: CARA Nyegah OBAT Tina POLUSI PRODUKSI
    Penjaga Kasalametan: CARA Nyegah OBAT Tina POLUSI PRODUKSI

    Aya seueur standar kamurnian anu ketat anu kedah dipendakan dina ubar produksi. Ku alatan éta, éta gampang pikeun manggihan kasus polusi ubar disababkeun ku fasilitas produksi, parah, jalma sigana teu sadar kumaha serius kanyataan nyaeta.
    Salaku konci konci ...

    Maca deui
  • CARA MILIH PIRING POMPA PERISTTALTIK?
    CARA MILIH PIRING POMPA PERISTTALTIK?

    Nalika nasabah naroskeun ka VELON kumaha milih pipa pompa peristaltik, kami bakal konfirmasi heula kalawan nasabah naha aya sarat husus pikeun cairan anu bakal diangkut, sapertos nyumponan kasalametan pangan sareng obat anu saluyu standar, kor...

    Maca deui
  • Rumus kustomisasi VELON EPDM selang
    Rumus kustomisasi VELON EPDM selang

    Selang karét Velon EPDM (tipe WAS, DSC, DSW, DSF, jsb) gaduh résistansi anu saé ka suhu luhur / lemah sareng résistansi sepuh. karét EPDM bisa dipaké pikeun ngahasilkeun panas / tiis hoses tahan sarta bisa ngajaga kinerja alus dina dieusian suhu luhur/rendah...

    Maca deui