sadaya Kategori
News Produk

Ngajalajah Solusi Selang Dahareun Rupa-rupa

waktos pos: November-23-2023

Dina dunya dinamis transportasi sareng pangolahan pangan, gaduh alat anu pas penting pisan. Rangkaian selang dahareun kami nawiskeun solusi serbaguna anu cocog pikeun nyumponan kabutuhan industri anu rupa-rupa. Hayu urang nalungtik fitur has tina tilu produk luar biasa anu mastikeun penanganan produk pangan efisien sarta Saniter.

 

DSF NBR UTAMA

1. Selang Pangan Serbaguna (NBR)

aplikasi:

The Multipurpose Food Hose (NBR) nangtung kaluar salaku selang dahareun témbok teuas dirancang pikeun aplikasi lalawanan vakum. Éta unggul dina ngangkut rupa-rupa produk pangan, kalebet susu, bir, minyak nabati, sareng seueur deui. Sampurna pikeun tanker angkutan dahareun cair, pamrosésan dahareun, sareng bengkel ngeusian, éta janten jalur ventilasi anu dipercaya pikeun mobil tank. Interior karét anu mulus, sanitasi, sareng kelas dahareun ngajamin pangalaman anu teu aya rasa sareng henteu bau.

 

kaunggulan:

Tipe DSF NBR: Fitur karét tabung bodas, lemes tina kualitas dahareun anu ngahambat pertumbuhan baktéri.

Nawarkeun kalenturan anu saé, sipat anti twist, sareng résistansi kana ngagem sareng fouling.

Sanggup nransper deterjen sareng uap pikeun disinfeksi dina suhu dugi ka +130˚C.


Pedaran Téknis:

 Tabung: Tube lemes kelas dahareun, karét NBR bodas, tahan minyak, 100% bébas phthalates.

tulangan: High-tegangan tékstil sintétik kalayan rojongan kawat baja helix.

Panutup: Panutup kesan lawon biru, karét NBR, tahan minyak, tahan abrasi, tahan sepuh, sareng tahan ngagem.

Range Suhu: -30˚C nepi ka +100˚C (Pikeun aplikasi uap, hawa teu kudu ngaleuwihan 130˚C, langgeng teu leuwih ti 20 menit).

standar:

FDA 21 CFR 177.2600

 

DSF NR UTAMA

2. Ékonomi Food selang

aplikasi:

Selang Pangan Ékonomi nampilkeun solusi témbok keras ekonomis anu cocog pikeun nyeuseup sareng ngaleungitkeun sagala rupa produk pangan, kalebet susu, anggur, sareng barang tuangeun anu henteu berlemak.

 

Pedaran Téknis:

Tabung: Bodas, mulus, karét alam kelas dahareun, 100% bébas phthalates.

Tulangan: Lapisan sintétik tegangan tinggi sareng kawat baja helix.

Panutup: Abu, tahan abrasi, tahan cuaca, sareng tahan sepuh kalayan bérés dibungkus.

Rentang Suhu: -30˚C nepi ka +80˚C.

standar:

FDA 21CFR177.2600

BfR


DSF EPDM UTAMA

3. Selang Pangan Kualitas Premium (EPDM)

aplikasi:

Selang Pangan Kualitas Premium (EPDM) mangrupikeun solusi anu disatujuan ku FDA anu dirancang pikeun nyeuseup sareng nganteurkeun tuangeun cai, teu kalebet tuangeun lemak.

 

kaunggulan:

 Tipe DSF EPDM: Fitur karét tabung bodas, lemes tina kualitas pangan ngahambat pertumbuhan baktéri.

Némbongkeun kalenturan anu saé, sipat anti twist, sareng résistansi kana ngagem sareng fouling.

Sanggup nransper detergent jeung uap pikeun disinfection dina suhu nepi ka +130 ℃.

Pedaran Téknis:

 

Tube: Bodas, lemes, karét kualitas dahareun EPDM.

Tulangan: Kakuatan tinggi tali sintétik sareng kawat helix.

Panutup: Biru, mulus (dibungkus rengse), karét sintétik, tahan cuaca.

Rentang Suhu: -40˚C nepi ka +100˚C.

standar:

FDA 21 CFR 177.2600


Dina kacindekan, rentang kami selang dahareun caters kana sagala rupa kaperluan industri pangan, nawarkeun solusi dipercaya jeung efisien. Naha éta Selang Pangan Serbaguna pikeun aplikasi anu serbaguna, Selang Pangan Ékonomi pikeun nyeuseup sareng ngirangan biaya-éféktif, atanapi Selang Pangan Kualitas Premium pikeun penanganan tuangeun cai, unggal produk dirancang pikeun nyumponan standar kualitas, kaamanan, sareng kinerja anu paling luhur. Ningkatkeun prosés penanganan dahareun anjeun kalayan solusi selang dahareun kami anu paling luhur.