sadaya Kategori
VELON INDUSTRIAL INC.
PROFESIONAL INDUSTRI selang karét suppliers

Produk urang

  • Selang serbaguna
    Selang serbaguna
  • Selang cai
    Selang cai
  • Bét Kukus
    Bét Kukus
  • Selang Oli
    Selang Oli
  • Selang Saniter
    Selang Saniter

Naha Pilih VELON?

A produsén ngarah tina hoses fléksibel teknis tinggi

  • Desain selang Desain selang
  • Intelligent Manufaktur Jeung Pangwangunan Héjo Intelligent Manufaktur Jeung Pangwangunan Héjo
  • Control Quality Control Quality
  • Panaliti sareng Pamekaran Panaliti sareng Pamekaran
  • Komitmen jeung Service Komitmen jeung Service
Desain selang
Tim design selang profésional kami nyadiakeun konsumén jeung rojongan teknis tukang ngaput-dijieun jeung solusi kayaning desain, analisis, simulasi, perenah instalasi, sarta analisis gagalna, ngarojong customer kalawan layanan lengkep bespoke pilihan produk, ngaoptimalkeun struktur produk, ngaronjatkeun kinerja produk pikeun ngaronjatkeun. hirup jasa, hidayah instalasi, operasi, aftercare, sarta ulang sertifikasi. labél swasta jeung bungkusan ngaropéa sadia.
Intelligent Manufaktur Jeung Pangwangunan Héjo
Nanggepan "netralitas karbon" sareng promosi pangembangan industri héjo sareng rendah karbon, VELON ngadopsi téknologi produksi canggih sadunya sareng alat téknis pikeun nyiptakeun pabrik pinter "ékonomi rendah karbon, manufaktur héjo", sareng ngahijikeun perlindungan lingkungan ngaliwatan unggal link produksi, sarta sadar réduksi runtah, daur ulang, sarta harmlessness tina sumber produksi. Kamampuhan sareng tingkat perusahaan VELON dina mandiri, bengkel, pabrik, sareng manufaktur cerdas sadayana parantos ningkat dina taun-taun ayeuna. Deeply ngahijikeun generasi anyar téhnologi IT jeung produksi selang karét, dimaksudkeun pikeun nyederhanakeun manajemén, ngaronjatkeun kualitas, ngurangan biaya jeung ningkatkeun efisiensi, sarta jadi panyalindungan lingkungan héjo.
Control Quality
Kami ngagaduhan pusat uji profésional sareng prosés kontrol kualitas anu tepat pikeun ngontrol kualitas unggal kamajuan sacara ketat pikeun kualitas anu dipercaya. Puseur pamariksaan kami dilengkepan langkung ti 30 lembar alat-alat uji kalebet ranjang tes impuls dinamis Omega pinuh, rig uji pikeun kinerja sakabéh selang tekanan tinggi diaméterna ageung, rig uji tahan seuneu anu béda numutkeun ISO15541, dekompresi gas skala pinuh. kamar nguji, borescope industri, tegangan / elongation / mesin nguji adhesion, sistem nguji tekanan nepi ka 400Mpa pikeun nguji-tekanan tinggi, rheometer karét, résistansi ozon chamber, -60 ℃ kamar nguji suhu ultralow, hawa low impacting mesin nguji, inspeksi kabersihan /instrumén analisis, jeung sajabana.
Panaliti sareng Pamekaran
VELON teh inovator ngarah tina selang kualitas luhur, rakitan selang dina rupa-rupa kualitas luhur sarta téknologi canggih. Panaliti sareng Pangembangan mangrupikeun salah sahiji aset VELON anu paling berharga. Di laboratorium VELON, insinyur anu khusus dianggo pikeun ngarumuskeun sareng ngembangkeun bahan baku sareng produk semi-rengse, kalebet struktur selang, prosés produksi, sareng téknologi crimping. Ngembangkeun solusi téknis anyar ngamungkinkeun VELON pikeun nyanghareupan tantangan sapopoé, éta ogé ngabantosan VELON ningkatkeun pangalaman sareng kaahlian dina séktor éta, pikeun ningali paménta konsumén urang. Sapanjang 10 taun katukang, VELON parantos suksés ngembangkeun sareng nyayogikeun seueur selang khusus pikeun pasar anu béda. Merlukeun, palaksanaan desain husus dina urutan pikeun ménta mangpaat gede duanana ti sudut pandang ergonomic jeung efisiensi produksi pikeun pamaké.
Komitmen jeung Service
Kami komitmen kana kaamanan sareng kinerja optimal:
• 100% bahan baku parawan
• canggih, kaayaan-of-nu-seni parabot kapasitas badag
• Rigorous dina-prosés inspeksi jeung kontrol
• Sistem Kualitas terstruktur pikeun sasuai jeung ISO
• reputasi alus teuing pikeun produk kualitas sarta pangiriman timely

Palayanan Lokal:
Urang Tujuan nyadiakeun solusi pikeun masalah individu gancang jeung éfisién ku ngadegkeun kantor lokal di pasar utama. Dina mangsa nu bakal datang 24/7, unggal Service Darurat lokal sadia tur anjeun tiasa percanten kami bakal aya pikeun anjeun.

sertipikat

Kualitas & Harga, Naha henteu kéngingkeun duanana?

VELON INDUSTRIAL INC.

Salaku produsén luhur-nagara golongan tina hoses karét sarta fittings, kami geus ngawangun reputasi kuat pikeun kualitas saprak ngadegna kami di 2009. Dumasar di Shanghai, pangalaman dékade-lila kami geus diwenangkeun urang ngawula hiji basis customer éksténsif leuwih 10,000 klien wareg. . Komitmen kami pikeun nganteurkeun produk premium dibuktikeun dina ukuran kontrol anu ati-ati, ngalangkungan unggal aspék tina bahan baku dugi ka jasa saatos penjualan. Kami bangga dina ngudag kaunggulan kami sareng ngajak pihak anu kabetot ngahubungi kami pikeun diskusi komprehensif ngeunaan téknologi canggih, rentang produk, sareng rencana kami. Urang nuju aktip milarian partnerships global sarta wilujeng sumping kasempetan pikeun tumuwuh silih. Pilih kami salaku pasangan anu tiasa dipercaya, sareng kami ngajamin kapuasan anjeun.

Blog panganyarna & News

kabéh Posts
  • A Joyous Christmas and Prosperous New Year from VELON INDUSTRIAL INC.
    Ku di VELON IBD2023-12-26 10:47:35 12, 26
    A Joyous Christmas and Prosperous New Year from VELON INDUSTRIAL INC.

    Dear Valued Employees, Customers, and Partners,
     
    As the festive season envelops us in warmth and joy, we extend our heartfelt wishes for a Merry Christmas and a Happy New Year to each and every one of you. This time of year is not only a tim...

    Maca Pasal
  • 2023 Excellent Employee Trip to Sanya  - VELON INDUSTRIAL INC.
    Ku di VELON IBD2023-12-18 10:26:55 12, 18
    2023 Excellent Employee Trip to Sanya - VELON INDUSTRIAL INC.


    In the course of time, there exists a place delicately cradled in the southern embrace of China. With a touch of the deepest blue, it narrates a story about freedom and dreams. This place is Sanya, a destination that irresistibly prompts one to slow ...

    Maca Pasal
  • Exploring Diverse Food Hose Solutions
    Ku di VELON IBD2023-11-23 11:42:23 11, 23
    Exploring Diverse Food Hose Solutions

    In the dynamic world of food transportation and processing, having the right equipment is crucial. Our range of food hoses offers versatile solutions tailored to meet diverse industry needs. Let's delve into the distinctive features of three exception...

    Maca Pasal
  • VELON CYCLING CLUB: CYCLING NGALALUAN KOTA KUNO QIAN DENG DI SUZHOU
    Ku di VELON IBD2023-10-24 13:46:12 10, 24
    VELON CYCLING CLUB: CYCLING NGALALUAN KOTA KUNO QIAN DENG DI SUZHOU

    Dina tanggal 17 Séptémber, sakelompok salapan anggota ti Klub Balap VELON ngamimitian perjalanan sapédah ka Kota Kuno Qian Deng, jarakna sakitar 71 kilométer. Kalayan haté anu ngora, réncang VELON ngaleungitkeun kacapéan ku ...

    Maca Pasal

Tim kami & Pameran