sadaya Kategori
News industri

News industri

  • TREN INDUSTRI KARAT CHINA DI 2022
    TREN INDUSTRI KARAT CHINA DI 2022


    1. kinerja komprehensif terus ngaronjatkeun, sarta wewengkon aplikasi neruskeun enrich
    Kusabab sipat fisik, kimia, sareng mékanis anu saé, produk karét geus ditémbongkeun irreplaceability dina sagala rupa widang aplikasi tur ...

    Maca deui
  • TREN PENGEMBANGAN INDUSTRI KAREET SELANG CHINA DI 2022
    TREN PENGEMBANGAN INDUSTRI KAREET SELANG CHINA DI 2022

    Industri selang geus undoubtedly miboga ngembangkeun hébat, ti mimiti jenis kawates sarta spésifikasi pikeun mesin rékayasa hidrolik kiwari, minyak pangeboran, aerospace, otomotif, kapal, pertambangan batubara, cai tatanén konservasi sareng ...

    Maca deui
  • SILICONE HOSE – KELEBIHAN DAN KINERJA SILICONE AND THE DEVELOPMENT TREND
    SILICONE HOSE – KELEBIHAN DAN KINERJA SILICONE AND THE DEVELOPMENT TREND


    Naon ari SILIKON?
    Silikon, mibanda rumus kimia mSiO2 nH2O, nyaéta a bahan adsorbent amorf kacida aktif. Ieu teu leyur dina cai jeung sagala pangleyur téh non-toksik jeung hambar, sacara kimiawi stabil, sarta teu meta jeung naon wae mantan...

    Maca deui
  • VELON DI INDUSTRI BREWING ANGGUR
    VELON DI INDUSTRI BREWING ANGGUR

    Salaku salah sahiji inuman nu pang populerna di dunya, anggur ngabogaan sarébu taun sajarah pikeun urang Cina brew jeung inuman. Urang tiasa mendakan rékaman anu aya hubunganana dina sajak Wang Han, anu dijieun dina dinasti Tang. Nurutkeun kana catetan sajarah...

    Maca deui
  • VELON Héjo
    VELON Héjo

    Dina respon kana "neutrality karbon" jeung promosi héjo sarta low-karbon ngembangkeun industri, salaku produsén selang karét dina tradisional sektor manufaktur, parusahaan selang Velon geus dicokot Peta fokus kana utama usaha selang...

    Maca deui