sadaya Kategori
wartos

VELON CYCLING CLUB: CYCLING NGALALUAN KOTA KUNO QIAN DENG DI SUZHOU

waktos pos: Oktober-24-2023

Dina 17 Séptémber, grup salapan anggota tiVELON Cycling Club ngamimitian perjalanan sapédah ka Kota Kuno Qian Deng, jarakna kirang langkung 71 kilométer.

 

Kalayan haté nonoman, étaVELON pendamping héd kacapean maranéhanana jeung kesang latihan, traversing dunya warni dina roda maranéhanana sarta ngalaman pesona kota cai tenang Qian Deng Kota Kuno.

 

Ti titik miang di parusahaan ka Qian Deng Kota Kuno, urang waved pamitan ka daun ragrag munggaran, nyebutkeun "hayu balik," sarta embarked on lalampahan exhilarating ieu kalawan pendamping akrab.


 

siklus


Kalayan fokus lengkep dina pedaling, jalan terus stretched handapeun suku urang, ninggalkeun sagala worries balik. Bersepeda lalaunan ngamungkinkeun urang pikeun ngarasakeun atmosfir tiis tur pikaresepeun, bari Ngabuburit swiftly reignited gairah wates, bringing kabagjaan gede pisan!

 

Urang salawasna encountered tetempoan breathtaking sapanjang jalan. Tatangkalan sapanjang jalan nampilkeun dua warna, nalika mekar sareng ragrag tina kembang paulownia ngawarnaan bumi emas. Ngaliwatan torowongan ngarasa kawas asup ka paradise disumputkeun, sarta ladang gandum vast jeung jukut jukut stretched sajauh panon bisa ningali. Tempat-tempat romantis ieu sapanjang jalan mangrupikeun kejutan anu pikaresepeun salami perjalanan naék angin kami.


 jalma velon


Saatos dua satengah jam, urang dugi ka tujuan. Jalan-jalan sareng gang-gang anu lami, kalayan bata abu-abu sareng ubin, janten saksi kana waktosna. Qian Deng mangrupikeun kota kuno kalayan sajarah 2500 taun. Geus salawasna dipikawanoh pikeun kaéndahan alam beredar sarta warisan budaya. Éta kampung halaman tina ulama hébat Gu Yanwu sareng tempat kalahiran Opera Kunqu, karuhun sadaya opera Cina. Éta kasohor salaku "kampung halaman paviliun sareng leuweung, sareng tempat lahirna Kunqu Opera."

 

Qian Deng sanes kota ageung; panggih na perenahna di kuil leutik, pagoda a, jalan batu-diaspal, sarta sababaraha urut residences jalma kawentar.


 Di jalan


Cai Qian Deng ngalir kalayan cara hirup anu tenang sareng damai, sareng mélodi Kunqu Opera ngagambarkeun kelembutan daérah Jiangnan. Kumpulan éksténsif lampu kuna disumputkeun di Museum Lampu conceals hikmah jeung jero Cina urang. Jalan anu diaspal batu mawa kenangan jaman baheula anu makmur, sedengkeun tempat tinggal Gu Yanwu ngagambarkeun pangaruh budaya anu jero ti tokoh anu hébat anu nyarios, "Naek turunna hiji bangsa mangrupikeun tanggung jawab sadayana."

 

Ngabuburit murni sareng mandiri, teu aya hubunganana sareng peralatan atanapi jumlah kilométer. Ieu cara hirup. Urang bogoh ka kaayaan keur di jalan-gratis, kanyahoan, ngeusi antisipasi jeung kejutan. Ngaliwatan Ngabuburit, hiji bisa meunang jeung poho. Kaéndahan sapédah anu leres henteu aya dina tujuan, tapi dina tetempoan anu pikaresepeun nalika roda ngagulung.

 

Bersepeda ogé mangrupikeun bentuk disiplin diri. Sakabéh perjalanan 71-kilométer, salami lima jam, tiasa janten tantangan pikeun seueur urang. Nanging, ngarengsekeunana henteu ngan ukur gumantung kana kabugaran fisik tapi ogé katekunan. Éta ngeunaan milarian irama sorangan, koordinasi sareng unggal napas, sareng nalukkeun lamping sareng nutupan jarak naon waé.

 

Sagampil cadence nyaeta mun Ngabuburit, hiji cara hirup keur hirup sorangan. Milarian wirahma anu cocog sareng diri ngajantenkeun hirup henteu panjang atanapi bosen.